Brasiliansk stjärna till Future Echoes när festivalen släpper nio nya artister.

2024 – 01 – 02

Brasiliansk stjärna till Future Echoes när festivalen släpper nio nya artister.

Nio nya artister släpps idag till Future Echoes 21 till 23 Mars i Norrköping. I vanlig ordning är det olika genre, stilar och musikaliska uttryck. Det som verkligen står ut i släppet är den brasilianska stjärnan Nonô. Hon har över 170 miljoner streams bara på Spotify och över 15 miljoner månatliga lyssnare. Man missade inte hennes virala hit med Parx – Feel Right Now under 2020.

Höstens snackis bland alla som gillar livespelningar i Norrköping har varit Norrköpings bandet Likör och de kommer också på Future Echoes.

Klar är även Leona Berlin som just nu klättrar inom urban världen och gjorde en duett med Snoop Dogg. Direkt innan jul rapporterade Future Echoes om att Aiko som spelade förra året ska vara Tjeckiens bidrag på Eurovision i Malmö. Festivalen hintade att det inte var det sista från Eurovision. I det här släppet är Anica Russo med som tävlande i Eurovision finalen i Tyskland 2023.

Universal:s storsatsning rumänska Francis on My Mind kommer också för sin första Sverige spelning. Isaac Stuart har nämnts som en av de hetaste artisterna i Storbritannien och har haft stor support från BBC.

Till Norrköping kommer också den ukrainska popartisten Vyka. På Mallorca hittade vi Mantra som kommer i vårt utbyte med festivalen Fira B! Återkommande är Malin Andersson som genom sina kontakter hon byggde upp på förra årets festival nu fått ett nytt team som jobbat på hennes senaste singel och man får en chans att se henne igen.

 – Det här blir Nonô:s första Sverige spelning och ska bli suveränt att ha henne i Norrköping. Att lägga till Snoop Dogg på spellistan för festivalen var intressant. När Likör kom in med sin ansökan har aldrig bokningsgruppen vart så enig, och många ser fram emot deras spelningar. Vi en enorm kvalité på artisterna, det är bara att de inte är kända i Sverige, hoppas nu att den lokala publiken hittar sina nya favoriter på festivalen säger Peter Åstedt från Future Echoes.

För mer info kontakta

Peter Åstedt

0733792937

peter@futureechoes.se

 

ABOUT
Future Echoes is showcase brand owned by Discover Sensation.

SOCIAL MEDIA
» Facebook
» Instagram
» Youtube
» Twitter
» Spotify
» Tiktok
» Linked In

OFFICIAL HASHTAGS

#FE2024

#FUTUREECHOES2024

#FUTUREECHOES

WE ARE PART OF