Future Echoes släpper spelställen

2023 – 11 – 30

Future Echoes släpper spelställen

När det är bara 24 timmar kvar att ansöka om att spela på Future Echoes 21 till 23 mars 2024, släpper festivalen åtta spelställen som totalt innehåller tio scener. Flera återkommande scener men också några nya. För 2024 har festivalen gått in för mindre spelställen med Nordantill i Norrköping som centrum. En nyhet nästa Future Echoes är också att alla artister kommer erbjudas två spelningar.

 – Det vi fick mest kritik för var att man missade artister som spelade samtidigt. Därför har vi i år gått in för att inte ha riktigt lika många akter. Istället kommer de bli erbjudna att spela två gånger så antalet konserter är samma som förra året. Antalet artister kommer ligga runt 70 stycken. Det gör också att om man får höra av andra besökare om en artist man borde se och ha chansen att göra det under festivalen. Säger Peter Åstedt från Future Echoes.

Det kommer tillkomma spelställen än de som släpps, festivalen har en hel del överraskningar kvar och fler ställen kommer bli involverade. Arbis kommer vara festivalens hjärta med konferensen på dagtid och huvudscen. Båda scenerna inne på Arbis kommer användas. Övrigt kommer vi ha Rumpan Bar, Vy, Cromwell House, Mitropa och båda scenerna på BroadwayKafé Tassen, Världens bar och Café Täppan kommer vara våra akustiska scener på dagtid lite olika dagar där det också är fri entré.

Vill man följa Future Echoes har de redan nu släppt festivalen appen där appar finns och slår man på aviseringar i appen så får man de senaste nyheterna i sin telefon. Fram till jul har de också en special julklapp att tredags pass på festivalen är två biljetter till priset av en.

ABOUT
Future Echoes is showcase brand that organize events that shape the future if the music industry.

SOCIAL MEDIA
» Facebook
» Instagram
» Youtube
» Twitter
» Spotify
» Tiktok
» LinkedIn

OFFICIAL HASHTAGS

#Futureechoes

WE ARE PART OF